Annonsere?

Bloggere er vår tids smarteste annonsekanal.
De tusen mest leste bloggerne påvirker millioner!
Bare så synd de fleste bloggere er fjortisjenter.
Hvor skal alle som ikke selger sminke markedsføre seg?
Det er der jeg kommer inn i bildet, ikke sant!
Endelig en heterofil blogger som leses av beslutningstakere!

Hvem når jeg ved å markedsføre meg hos deg?
Tvil ikke på at jeg når ut til mange. Jeg har 500 venner fra hele Skandinavia på Facebook. I tillegg har jeg rundt 1000 følgere på Twitter og omtrent like mange abonnenter på nyhetsbrevet. Mange av mine tvitringer har blitt videreformidlet til over 5.000 Twitter-brukere. I tillegg kommer en stor del av leserne på Schaft.no fra Google. Selve brukermassen jeg når ut til er en blanding av nordmenn og svensker, unge og gamle. Det er likevel ingen tvil om at jeg når flere beslutningstakere enn de aller, aller fleste bloggere.

Har du orden i sysakene?
Naturligvis. All omsetning fra bloggen regnskapsføres og rutes via mitt enkeltmannsforetak som er registert i Brønnøysundregisteret. Betaling gjøres enten ved etterskuddsvis fakturering, eventuelt via min Paypal-konto. Å gjøre business med meg er like seriøst som med tradisjonelle annonsekanaler. Forskjellen er at annonsering hos meg gir resultater, der de tradisjonelle mediene nå dessverre ikke lenger fungerer så bra.

Hvordan vi skal samarbeide er opp til deg.
Her er de alternative profileringsmulighetene jeg tilbyr:

Gjesteblogg
Har du et budskap du ønsker å nå ut med til et større publikum? Brenner du for noe du tror mine lesere har glede av å lese? Ønsker du rett og slett litt profilering av det du står for eller driver med? Hvis jeg er enig med deg, står bloggen min til disposisjon for et gjesteblogginnlegg. Dette vil normalt være gratis, men jeg setter prisen til 990,- i de tilfellene hvor budskapet er kommersielt.

Banner
Bannerplassene mine er i høyremenyen, slik at de er synlige uansett hvilket innlegg man er på. Første bannerplass er over søkefeltet. Logo (max 100 piksler høy) koster 900,- per år. Et større, kvadratisk banner (inntil 300 piksler høyt) koster 2500,- per år.

Søkeord
Har du et bestemt søkeord du ønsker å forbindes med? Du kan kjøpe et bestemt ord på siden, slik at jeg linker opp dette ordet til deg hver gang ordet brukes. Grunnprisen er 900,- per innlegg. Da kan du linke opp inntil 3 forskjellige ord i det innlegget. Det må naturlignok være mulig å flette dine søkeord inn i et tema jeg skriver om eller kan tenke meg å skrive om. En årsavtale innebærer at jeg linker opp rutinemessig i alle nye innlegg. Prisen er da 2500,- per søkeord. Kjøp av søkeord er kraftfullt for deg som ønsker SEO-trafikk. Du får en ekstra inngående lenke som vil føre deg oppover i Google.

Salg av produkter
Jeg kan selge ditt produkt mot provisjon! Ta kontakt, så finner vi en løsning som er praktisk for begge parter. I utgangspunktet foretrekker jeg å sluttføre bestillingen i min nettløsning, og videreformidle bestillingen til deg per e-post. Det vil da være naturlig at jeg etterskuddsfakturerer provisjonen og samler opp dette kvartalsvis. Provisjonen kan være produktavhengig, men i utgangspunktet ønsker jeg 20 prosent provisjon.

Link i nyhetsbrev
Mitt nyhetsbrev drives av MailChimp og har et profesjonelt og stilrent utseende. Med en tekstlink i høyrespalten på nyhetsbrevet får du en meget pen profilering og kan få mange klikk til din nettside. Design og tekstlengde følger Adwords-malen, det vil si at overskriften fungerer som link, men med mulighet for domenenavn på linja under og deretter to linjer til med tekst. Link i nyhetsbrev koster 500,- per utsendelse.

Vareprøver og produkttesting
Har du et produkt du ønsker å få ut i markedet? La meg teste det! Jeg tar forbehold om at jeg ikke vil like produktet, men i de tilfellene kan jeg gi tilbakemelding før publisering. Da kan vi bli enige om å droppe publiseringen. Produkter kan sendes til Sarpsborg Schaft Media, Grotterødgata 4, 1727 Sarpsborg.

Tekstlink i høyrespalte
Et alternativ til banner i høyrespalten er tekstlink. Her er det også Adwords-malen som gjelder. Fast profilering i ett år koster 2500,-. Én enkelt linje med tekst kan du imidlertid få for 900,- per år.

Link og anmeldelse for restauranter
I høyrespalten har jeg oversikter over hvilke restauranter som er mest populære. Her kan jeg påføre permanent link til din restaurant for kun 490,-. Ønsker du ytterligere profilering kan jeg gjøre en anmeldelse av restauranten din. Anmeldelsen vil da bli synlig med et gaffelikon i restaurantboksen, i tillegg til at den som andre innlegg på siden vil havne på toppen av bloggen når innlegget er nytt, og bli profilert i nyhetsbrevet mitt. Anmeldelse koster 990,-, men er gratis hvis vi gjør en byttehandel hvor jeg bare betaler drikken.

Pakkeløsninger og større sponsoravtaler over lengre tid utløser naturligvis rabatter.
Veiledende priser – sympatiserer jeg med dine verdier, får du kanskje spesialpris :-)

contact-form-7 id=»6514″ title=»Bestille annonse» (fjernet [])

Reklame