Lederhjelp

Er du medarbeider, skal du «bare» gjøre jobben din. Sjefer må derimot tenke bredere.
Du har ansvaret for at familier forsørges. At du ikke havner i fengsel fordi regler brytes.
Og du skal sørge for at jobben blir gjort. Av medarbeidere som trives og utvikler seg.

Nettopp ledernes store utfordringer har blitt en rød tråd for min yrkeskarriere.

Jeg har de siste årene jobbet med følgende produkter som kan hjelpe deg som er leder:

Daglig leders ABC med fagsupport
«Sparringspartner» for deg som er eneste leder i firmaet. Raske og korrekte svar på spørsmål innen HMS, sykdom, ferie, vekst og marked. Søk i fagstoff skrevet i enkelt språk. Lærerike prosessbeskrivelser basert på beste praksis. Rutiner og sjekklister, praktiske skjemaer og hjelpeverktøy. Inkludert i abonnementet er også svartjeneste på telefon og web som betjener titusener av spørsmål fra arbeidslivet hvert år. Alltid oppdaterte lover, regler og satser. Daglig leders ABC inneholder det meste du trenger hjelp til i din lederhverdag!
Bestill Daglig leders ABC – priser fra 70 kroner måneden!

Personalsystemet HRessurs
HRessurs er et personalsystem som lar virksomheter håndtere personalopplysninger, fri, ferie og fravær via web. Men HRessurs er også mye mer! HRessurs passer for alle typer virksomheter, uansett størrelse og bransje. Men du må ha et ønske om bedre oversikt, tilgjengelighet og kontroll på personaldata. HRessurs er et system som består av moduler. I motsetning til andre personalsystemer som er «alt eller ingenting», Bedrifter med under 25 ansatte kan kjøpe Basis-pakken. Da får man de fleste funksjonene til en spesialpris for mindre virksomheter. Større bedrifter kan velge hvilke moduler de vil ha.
Ta en nærmere titt på personalsystemet HRessurs – priser fra 380 kroner måneden!

Fagbladet Arbeidsgiver
Arbeidsgiver het tidligere «Rett og plikt i arbeidslivet». Siden 1984 har bladet belyst temaer innen økonomi og personal. Dette med blikk på både konkrete, praktiske tips og hva loven sier. Våre utgaver kommer når du har tid til å lese! Du får bladet i forkant av påske, sommer, budsjettprosess og jul. Leserne av bladet får hjelp med å bedre bunnlinjen ved å kutte kostnader og øke inntekter, forstå de viktigste spillereglene innen personalarbeid og å være bedre og mer effektive ledere for sine medarbeidere. Hovedtemaene i bladet er drift, vekst, ledelse, personal, HMS, fravær, reise og teknologi.
Prøv et abonnement på Arbeidsgiver – til 395 kroner i året!

Webportalen iStyrelsen
På iStyrelsen kan du få hjelp med alle sider av styrearbeidet. Du kan evaluere styrearbeidet med spørreundersøkelser, og kartlegge kompetansen i styret. Du kan skaffe nye styremedlemmer ved å søke etter ønsket kompetanse i en base med kandidater. Dessuten får du et elektronisk styrerom hvor du får samlet alt styrearbeidet på ett sikkert sted. Daglig leder eller styresekretær logger inn og kan sette opp en årsplan, jobbe med innkalling og protokoll og får et område for sikker lagring og deling av styredokumenter. Styrerommet er både verktøy og oppslagsverk – du får nyttige skjemaer og en fagbase med tips til godt styrearbeid. Styremedlemmene kan få lesetilgang til alle styredokumenter, med varsling på e-post når det publiseres ny informasjon. Bedriften bestemmer selv om man vil kreve innlogging for å lese styredokumentene, eller om innkalling skal komme i selve e-posten.
Se video her – og få ditt eget styrerom fra 385 kroner måneden!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s