Gode råd

Trenger du et nytt syn på ting? Book meg til en inspirasjonstime!
Jeg garanterer deg at du går ut av møtet fylt med inspirasjon, ideer og ny giv!
Trenger du rett og slett hjelp med nettsiden din eller trykksaken din fikser jeg det også.

Veiledende prisliste
Inspirasjonstime (inkludert forberedelser og reise): 4000,-
Generell rådgivning, standard timepris: 1000,-
Etablering av enkelt nettsted med kontaktskjema og gode tekster: 5000,-
Delikat 4-siders brosjyre som får fram ditt budskap: 4000,-

Her er noe av det jeg tilbyr gode råd om:

Gode råd om samferdsel
Jeg har mye kunnskap om arbeidsmarkeder, geografi og transportmønstre. Dette gjør at jeg kan bistå med gode råd om alt fra veitraseer til konseptutvikling av kollektivtrafikken. Vi kan ta utgangspunkt i en konkret tjeneste, og jeg kan komme med forslag til forbedringer? Jeg kan bidra med en uavhengig vurdering der to syn står mot hverandre?

Gode råd om offentlige tjenester
Jeg er opptatt av hva slags Norge vi har i 2030, og at vi skal ta i bruk mulighetene ny teknologi gir. Uansett hvilken offentlig tjeneste du jobber med eller ønsker å endre, så kan  jeg komme med et kortfattet notat med forslag til hvordan du bør angripe problemstillingen for å få en mest mulig vellykket tjeneste. I motsetning til de fleste konsulenter som jobber mot offentlig sektor er jeg heller ikke interessert i å gjøre oppdraget stort og komplisert. Jeg har et oppriktig engasjement for en enklere stat, og priser meg deretter.

Gode råd om byutvikling og bygdeutvikling
Jeg har reist utrolig mye rundt i Skandinavia og har klare oppfatninger om at kommunene burde være mer forskjellige. Byer må bli mer storby, bygder må bli mer landsby. Alle må spille på det de er gode på! Med utgangspunkt i din bedrift eller kommune kan jeg bistå med råd om hva som er riktig å satse på for akkurat deg. Rådgivningen passer bra både for eiendomsutviklere, reiselivsnæringen og kommuner.

Gode råd om nettstedsutvikling
Jeg kan hjelpe deg å sikre at du har tenkt gjennom de viktigste elementene i en webstrategi. Jeg kan også komme med konkrete forslag til forsidedesign. Hvis du synes det tekniske er vanskelig kan jeg også hjelpe deg med den biten, enten ved å sette opp et enkelt nettsted eller sette deg i kontakt med mer profesjonelle webutviklere. Jeg bidrar også gjerne med råd til dere som har et stort og veletablert nettsted. Poenget er at det å tenke totalt utenfor boksen er sunt en gang i blant, og mine forslag vil antakelig gi dere som kjenner detaljene nye ideer som er bedre enn både dagens nettsted og forslagene jeg kommer med!

Gode råd om papirbasert informasjon
Trenger du hjelp med en trykksak? Jeg kan påta meg hele produksjonen for deg, eller levere det redaksjonelle innholdet som gjør trykksaken mer spennende. Jeg er utdannet avisjournalist og har jobbet mye med brosjyrer og annen papirmarkedsføring. Gi meg en sjans til å forbedre papirmarkedsføringen din!

Gode råd om bedriftsutvikling
Jeg har et annet tankesett enn eldre bedriftsledere rundt hvordan man bør innrette en bedrift i en webverden med stadig flere kunder som har vokst opp med internett. Vi kan ta en kikk på utfordringene til din bedrift, og jeg vil levere et kortfattet notat rundt hvilke strategiske utviklingsområder dere bør jobbe mest med. På forhånd er det jo vanskelig for meg å si om utfordringen deres er for dårlige produkter, for lite marked, for dårlig markedsføring, for dårlig kundebehandling eller feil antall produktområder. Sikkert er det i hvert fall at rådene jeg vil gi vil ta utgangspunkt i framtidens trender og teknologi, uten å være opphengt i gammeldagse tankemønstre.

Derfor skal du prøve ut mine gode råd
Jeg har et helt annet perspektiv enn mange andre.
Jeg er yngre, tenker web, tenker stort og nytt.

Men jeg parrer det med svært jordnær og folkelig tilnærming.
Du skal sitte igjen med konkrete tips og råd du kan bruke i morgen.

Mine rimelige råd vil garantert gi deg aha-opplevelser og inspirasjon!
Vi tar en prat og gjør det enkelt og rimelig i første omgang.

Gir samarbeidet mersmak for begge parter, kan vi heller bygge ut etter hvert.
I første omgang vil jeg bare få en mulighet til å overraske deg!
Gi deg nyttigere hjelp enn du ville trodd en bloggerjypling fra Strömstad kunne! ;)

[contact-form-7 id=»6487″ title=»Bestille råd»]

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s