Per-Åge Skrøder – en ekte Sarpsborg-helt

Hat-trick av Per-Åge Skrøder i Elitserien på mandag. Han er toppsak i Expressen og de andre riksavisene. Flest mål i hele serien nå med 13 mål. Neste på lista har 10! All honnør til olympiamester Ragnhild Aamodt og verdensmester Jens Arne Svartedal. Men de må pent finne seg i at for øyeblikket er det en Yven-gutt som er den hotteste sarpingen i internasjonal toppidrett. Ikke et vondt ord om håndball og langrenn, men det er ikke akkurat store verdensidretter.

Niklas Sundström leder Poengligaen i Elitserien med 25 poeng. Per-Åge og Mats Zuccarello Aasen har 23. Nedover på de fire neste plassene følger Davidsson, Dimitrakos, Moran og Hlinka – et firkløver som til sammen har rundt 300 NHL-kamper og en bøtte med VM-medaljer. Utkonkrrert av superrekka fra Örnsköldsvik. 

Målkungen Skröder i sitt livs form,  skriver lokalavisa Örnsköldsvik Allehanda. Utrolig nok scoret han i sine to første bytt i første periode, og det første byttet i andre periode. Hvor het er det mulig å bli?

Vi skal være grisestolte over at Skrøder er sarping god som noen. Så får vi bare håpe han tar et år som frelser i Sparta på tampen av karrieren. Men det blir nok noen år til for Skrøder virker i en alder av 30 å være årgangsvin av beste merke – han blir bare bedre og bedre.

Hvilket VM det skal bli i Sveits! Vi er i gruppe med danskene og de kan bare grue seg. Forsmaken får vi i landslagsoppholdet. Skrøder er på vei til Oslo for å spille landskamper mot Italia, Østerrike og Frankrike.

Hvem bør være tredjemann i den norske førsterekka sammen med Skrøder og Aasen? Legg inn din kommentar i kommentarfeltet under.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s